Bilanțul primarului de Turceni, după ultimul an de mandat

"𝐀 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐮𝐭 𝐮𝐧 𝐚𝐧, 𝐜𝐮 𝐛𝐮𝐧𝐞, 𝐜𝐮 𝐫𝐞𝐥𝐞, 𝐮𝐧 𝐚𝐧 𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐢𝐭 𝐟𝐚ță 𝐝𝐞 𝐭𝐨ț𝐢 𝐜𝐞𝐢𝐥𝐚𝐥ț𝐢", a anunțat Cristina Cilibiu, primarul de Turceni, care și-a...

3 pacienți ai Spitalului Târgu Cărbunești au murit! 13 bolnavi transferați la SJU Târgu Jiu

În urma declanșării planului Roșu de Intervenție la nivelul județului Gorj, ca urmare a situației de la Spitalul Covid Târgu-Cărbunești, la nivelul Spitalului Județean...

Altar pentru judecătoarea Moța, moartă de Covid 19

O judecătoare în vârstă de 54 de ani din cadrul Tribunalului Gorj a decedat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în urma infectării...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

PSD continuă abuzurile în Consiliul Județean și transformă acest organism deliberativ al județului într-un grup infracțional organizat, anunță PNL Gorj printr-un comunicat de presă.

‘Consilierii PSD care fac parte din Comisia Juridică și de Administrație Publică a Consiliului Județean Gorj își exercită cu rea-credință atribuțiile și refuză să-și facă datoria, sfidând legea și abuzând de funcțiile pe care le dețin. Cei 5, în frunte cu președintele comisiei – consilierul Valentin Popa au părăsit ședința comisiei, refuzând să avizeze două proiecte de hotărâre inițiate de consilierii PNL și introduse pe ordinea de zi a ședinței ordinare de astăzi.
Unul dintre proiecte se referea la desemnarea consilierilor județeni în cadrul Autorității Teritoriale de Ordine Publică, organism care funcționează de un an de zile pe vechea structură deși unele dintre persoanele desemnate nu mai dețin calitatea de consilier, iar un alt proiect se referea la diminuarea indemnizației membrilor ATOP de la 10% la 2 % din valoarea indemnizației președintelui Consiliului Județean Gorj.
Președintele Consiliului Județean Gorj – Cosmin Popescu cu sprijinul secretarului general al județului Cristina Rădulea Zamfirescu a găsit un subterfugiu pentru a scoate proiectele neinițiate de PSD de pe ordinea de zi, folosind drept instrumente consilierii județeni PSD din comisia juridică”, se arată în comunicat.
„Astfel, cei 5 consilieri PSD care dețin majoritatea în Comisia Juridică și pentru Administrație Publică au solicitat ILEGAL modificarea ordinii de zi și mutarea celor 2 proiecte la finalul dezbaterii, deși ordinea de zi nu poate fi modificată în comisii, ci doar în plenul ședinței de Consiliu Județean. Și-au votat propunerea, iar în momentul dezbaterii proiectelor în comisie au refuzat să dea aviz pozitiv sau negativ, părăsind lucrările comisiei”, transmite PNL Gorj.

Acuzații la adresa PSD: Abuzuri în CJ Gorj