Bilanțul primarului de Turceni, după ultimul an de mandat

"𝐀 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐮𝐭 𝐮𝐧 𝐚𝐧, 𝐜𝐮 𝐛𝐮𝐧𝐞, 𝐜𝐮 𝐫𝐞𝐥𝐞, 𝐮𝐧 𝐚𝐧 𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐢𝐭 𝐟𝐚ță 𝐝𝐞 𝐭𝐨ț𝐢 𝐜𝐞𝐢𝐥𝐚𝐥ț𝐢", a anunțat Cristina Cilibiu, primarul de Turceni, care și-a...

3 pacienți ai Spitalului Târgu Cărbunești au murit! 13 bolnavi transferați la SJU Târgu Jiu

În urma declanșării planului Roșu de Intervenție la nivelul județului Gorj, ca urmare a situației de la Spitalul Covid Târgu-Cărbunești, la nivelul Spitalului Județean...

Altar pentru judecătoarea Moța, moartă de Covid 19

O judecătoare în vârstă de 54 de ani din cadrul Tribunalului Gorj a decedat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în urma infectării...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

După ce a fost ani de zile la guvernare și n-a făcut nimic, Weber propune drumul expres Tg-Jiu-Deva, până la autostradă.

Mihai Weber și PSD Gorj au avut posibilitatea, în utimii 30 ani, să aducă fonduri și să implementeze proiecte pentru Gorj în lungile perioade în care au fost la guvernare. Din păcate pentru gorjeni, Weber propune proiecte întrăznețe doar când e în opoziție și le uită când ajunge la putere.

Despre un drum expres cu tuneluri prin Defileul Jiului s-a mai vorbit în ultimii ani dar, concret, nimeni nu a făcut nimic. Astăzi, deputatul Weber a anunțat, într-o conferință de presă, că a depus un amendament la Legea bugetului de stat pe 2021, pentru drumul expres Târgu-Jiu-Hațeg-Deva. Manipularea la care se pretează social democratul este sub orice limită, mai ales că nu există nicio investiție în județ de care să-I poți lega numele deși este parlamentar de Gorj de aproape 9 ani.

Multe promisiuni, zero realizări

Printre proiectele pe care și le-a asumat în fața gorjenilor pentru voturi, amintim drumul expres Tg-Jiu-Craiova, reabilitarea drumului Tg-Jiu-Vâlcea, telecabină de la Baia de Fier spre Rânca etc.

Iată ce declara înainte de alegerile parlamentare din 2016:

Gorjul este binecuvântat cu o mulțime de obiective turistice care printr-o promovare eficientă poate să atingă potențialul mult meritat. Într-o perioadă scurtă va fi realizată o investiție constând într-un mijloc modern de transport persoane (tip telecabină) din punct de plecare Baia de Fier – Peștera Muierilor, punct de sosire Rânca, împreună cu extinderea domeniului schiabil din stațiunea montană Rânca”, spunea Mihai Weber atunci.

Lipsa de realizări din două mandate de parlamentar te poate sili să minți atunci când ești întrebat despre proiectele pe care le-ai finalizat, dar să organizezi conferință de presă ca să minți…asta înseamnă că n-ai niciun pic de respect pentru oamenii care te-au ales și pentru județul care te-a făcut demnitar.

Weber, parlamentarul cu tupeu fără margini!