Bilanțul primarului de Turceni, după ultimul an de mandat

"𝐀 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐮𝐭 𝐮𝐧 𝐚𝐧, 𝐜𝐮 𝐛𝐮𝐧𝐞, 𝐜𝐮 𝐫𝐞𝐥𝐞, 𝐮𝐧 𝐚𝐧 𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐢𝐭 𝐟𝐚ță 𝐝𝐞 𝐭𝐨ț𝐢 𝐜𝐞𝐢𝐥𝐚𝐥ț𝐢", a anunțat Cristina Cilibiu, primarul de Turceni, care și-a...

3 pacienți ai Spitalului Târgu Cărbunești au murit! 13 bolnavi transferați la SJU Târgu Jiu

În urma declanșării planului Roșu de Intervenție la nivelul județului Gorj, ca urmare a situației de la Spitalul Covid Târgu-Cărbunești, la nivelul Spitalului Județean...

Altar pentru judecătoarea Moța, moartă de Covid 19

O judecătoare în vârstă de 54 de ani din cadrul Tribunalului Gorj a decedat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în urma infectării...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele două săptămâni au fost marcate de declarațiile agresive ale primarului Marcel Romanescu la adresa colegului de partid, senatorul Ion Iordache. Acesta din urmă a atras atenția că ai nevoie de curaj să spui omului în față ce gândești și că Marcel procedează rareori bărbătește în interiorul partidului.

După ce l-a atacat din senin pe Ion Iordache acum o săptămână, Marcel Romanescu a revenit asupra declarațiilor în cadrul emisiunii realizată de Dan Moșteanu la Gorj Tv.

Primarul de la Tg-Jiu dă apă la moară celor care susțin că ar fi instabil și inconsecvent și explică: ,,Știți că așa sunt eu. Am avut schimburi de replici și cu Dan Vâlceanu sau Gheorghe Pecingină, dar asta nu înseamnă că nu putem colabora.(…) Îl văd pe Ion Iordache foarte activ și implicat în problemele județului, sunt convins că vom colabora foarte bine în acest mandat. Până la urmă a fost un schimb de replici, nu ne-am jignit, așa se întâmplă în politică”.

În urmă cu doar o săptămână, același personaj, Marcel Romanescu declara categoric că nu va colabora niciodată cu Ion Iordache: “Am spus că n-o să-l susțin pe domnul Iordache niciodată. Eu, personal, Marcel Romanescu, n-o să-l susțin niciodată. Indiferent unde va candida domnul Iordache nu va avea susținerea mea, ca președinte al organizației municipale”.

Iordache nu știe ce a generat acestă schimbare de atitudine: “Eu nu am avut nicio discuție cu Marcel Romanescu de când a făcut primele declarații. I-am cerut public să clarificăm situația la partid și, dacă are nemulțumiri la adresa mea, să mi le spună în față. Eu nu am timp de ceartă, nu-l sun să bârfim, îl sun când am câte o soluție pentru problemele târgujienilor”, a declarat senatorul PNL Gorj, Ion Iordache.

Romanescu s-a răzgândit cu privire la Iordache