Bilanțul primarului de Turceni, după ultimul an de mandat

"𝐀 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐮𝐭 𝐮𝐧 𝐚𝐧, 𝐜𝐮 𝐛𝐮𝐧𝐞, 𝐜𝐮 𝐫𝐞𝐥𝐞, 𝐮𝐧 𝐚𝐧 𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐢𝐭 𝐟𝐚ță 𝐝𝐞 𝐭𝐨ț𝐢 𝐜𝐞𝐢𝐥𝐚𝐥ț𝐢", a anunțat Cristina Cilibiu, primarul de Turceni, care și-a...

3 pacienți ai Spitalului Târgu Cărbunești au murit! 13 bolnavi transferați la SJU Târgu Jiu

În urma declanșării planului Roșu de Intervenție la nivelul județului Gorj, ca urmare a situației de la Spitalul Covid Târgu-Cărbunești, la nivelul Spitalului Județean...

Altar pentru judecătoarea Moța, moartă de Covid 19

O judecătoare în vârstă de 54 de ani din cadrul Tribunalului Gorj a decedat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în urma infectării...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

O bătrână în vârstă de 88 de ani a ajuns cu ambulanța, duminică dimineață, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, după ce a alunecat şi s-a lovit la o mână și externată fără ca rudele să fie anunțate. Ea a fost „descoperită” înghețată pe o bancă din fața spitalului de către un taximetrist. Speranţa Ştefănuţă cerea informaţii despre cum să ajungă acasă, în comuna Roşia de Amaradia, aflată la aproximativ 50 de kilometri spunând că a fost externată iar familia ei nu știa nimic.
Fără să stea prea mult timp pe gânduri, bărbatul l-a sunat pe primarul comunei, Liviu Cotojman, care l-a rugat să o aducă acasă. „Taximetristul a făcut un gest frumos şi s-a oferit să o aducă acasă. I-a părut rău că femeia era îngheţată şi nici nu ştia cum să ajungă acasă“, a spus primarul Liviu Cotojman.
„Mi-a spus că s-a lovit la mână, că a venit cu salvarea şi că a fost dată afară din spital că nu are nimic. Mi-a spus că are o fiică la Târgu Cărbuneşti, că vrea să ajungă la ea, dar că nu a ştiut să explice exact unde stă”, a explicat taximetristul.
Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a deschis o anchetă pentru a se constata ce s-a întâmplat: „Vă aducem la cunoştinţă că managerul unităţii a dispus alcătuirea unei comisii pentru analizarea celor relatate.
Comisia urmăreşte să stabilească modul în care pacienta a fost externată din serviciul de urgenţă în vederea prevenirii unor evenimente asemănătoare, evenimente regretabile şi care nu aduc cinste Spitalului de Urgenţă din Târgu Jiu. Rezultatele vor fi puse la dispoziţie în momentul finalizării anchetei“.

Ancheta la SJU pentru octogenara externată din spital