Bilanțul primarului de Turceni, după ultimul an de mandat

"𝐀 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐮𝐭 𝐮𝐧 𝐚𝐧, 𝐜𝐮 𝐛𝐮𝐧𝐞, 𝐜𝐮 𝐫𝐞𝐥𝐞, 𝐮𝐧 𝐚𝐧 𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐢𝐭 𝐟𝐚ță 𝐝𝐞 𝐭𝐨ț𝐢 𝐜𝐞𝐢𝐥𝐚𝐥ț𝐢", a anunțat Cristina Cilibiu, primarul de Turceni, care și-a...

3 pacienți ai Spitalului Târgu Cărbunești au murit! 13 bolnavi transferați la SJU Târgu Jiu

În urma declanșării planului Roșu de Intervenție la nivelul județului Gorj, ca urmare a situației de la Spitalul Covid Târgu-Cărbunești, la nivelul Spitalului Județean...

Altar pentru judecătoarea Moța, moartă de Covid 19

O judecătoare în vârstă de 54 de ani din cadrul Tribunalului Gorj a decedat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în urma infectării...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senatorul liberal, Ion Iordache, a anunțat că s-au alocat fondurile pentru reabilitarea unuia dintre cele mai importante drumuri ale județului.

“Vești bune

Drumul Târgu-Jiu- Arcani-Tismana-Baia de Aramă(DN 67D) va intra într-un amplu proces de reabilitare. În urma solicitărilor venite din partea echipei PNL Gorj, Guvernul a alocat, din fonduri de la bugetul de stat, peste 58 de milioane de lei pentru reabilitarea părții carosabile, a podurilor și podețelor.

În plus, se vor construi 3 poduri noi și se vor amenja trotuare, parcări, acostamente, șanțuri și rigole. Licitația va fi la începutul lunii februarie iar lucrările au termen de execuție 1,5 ani.

Este important că, deși traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere economic, Guvernul liberal continuă să aloce fonduri pentru investiții”, a informat Iordache pe pagina sa de socializare.

Dacă nu vor fi contestații, lucrările ar putea începe în această primăvară, iar execuția lucrărilor durează doar un an și jumătate. După recepția lucrărilor, drumul va fi încă 5 ani în perioada de garanție.

Iordache: Peste 58 de milioane pentru DN 67D