Bilanțul primarului de Turceni, după ultimul an de mandat

"𝐀 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐮𝐭 𝐮𝐧 𝐚𝐧, 𝐜𝐮 𝐛𝐮𝐧𝐞, 𝐜𝐮 𝐫𝐞𝐥𝐞, 𝐮𝐧 𝐚𝐧 𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐢𝐭 𝐟𝐚ță 𝐝𝐞 𝐭𝐨ț𝐢 𝐜𝐞𝐢𝐥𝐚𝐥ț𝐢", a anunțat Cristina Cilibiu, primarul de Turceni, care și-a...

3 pacienți ai Spitalului Târgu Cărbunești au murit! 13 bolnavi transferați la SJU Târgu Jiu

În urma declanșării planului Roșu de Intervenție la nivelul județului Gorj, ca urmare a situației de la Spitalul Covid Târgu-Cărbunești, la nivelul Spitalului Județean...

Altar pentru judecătoarea Moța, moartă de Covid 19

O judecătoare în vârstă de 54 de ani din cadrul Tribunalului Gorj a decedat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în urma infectării...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, este acuzat de liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, că răspândește minciuni într-o postare de Facebook. Weber susține într-o postare că PNL a votat împotriva unui proiect benefic pentru angajații din CE Oltenia, însă Vîlceanu demonstrează că acesta minte. Mai mult, Vîlceanu spune că Weber vrea să acopere votul PSD din Parlament, care a fost pentru creșterea pragului de decarbonare, ceea ce nu avantajează deloc CE Oltenia.
Este vorba despre o prevedere despre care s-a mai discutat în urmă cu aproape un an, privitoare la grupa de muncă din zona Turceni, și a fost scoasă de Comisia de Muncă din Parlament deoarece era neconstituțională, nefiind un beneficiu dat de contribuțiile la sistemul de pensii. ”Sunt necesare câteva precizări pentru restabilirea adevărului:

1. PNL nu a votat împotrivă, așa cum în mod mincinos a comunicat Mihai Weber. O sută de parlamentari, printre care și cei de la PNL, s-au abținut. Eu nu am participat la vot.
2. Această inițiativă de care vorbește acum PSD Gorj a fost eliminată din proiectul prin care a crescut numărul lunilor reduse de la 3 la 4 pentru salariații încadrați în condiții deosebite, în acord cu toți membrii comisiei, în urmă cu aproape un an.
3. PSD a revenit cu acest proiect doar pentru un exercițiu de imagine și pentru a păcăli angajații CEO.
4. Proiectul nu respectă legea pensiilor pentru ca încalcă principiul contributivității, propunerea legislativă fiind neconstituțională”, a explicat deputatul Dan Vîlceanu.
Provocare pentru Weber
Totodată, Vîlceanu susține că PSD creează un subiect pentru a acoperi votul lor din Parlamentul European. ”Pesediștii continuă să își facă campanie așa cum fac mereu: mințind. În Parlamentul European, grupul PSD a votat pentru creșterea pragului de decarbonare de la 55% la 60%. Nu explică de ce au votat împotriva Complexului Energetic Oltenia, dar creează artificial un subiect, pentru a acoperi dovada ca ei una zic și alta votează”.
Totodată, Vîlceanu i-a lansat o provocare lui Mihai Weber: ”Îl provoc pe liderul PSD Gorj, Mihai Weber, la o dezbatere televizată, în care fiecare să dovedească măsurile luate în sprijinul Complexului Energetic Oltenia și al salariaților”.

Provocare pentru Weber: Să explice de ce a votat PSD în Parlamentul European împotriva CEO