Grup de lucru pentru deblocarea legii de reducere a vârstei de pensionare a angajaților CEO

Astăzi a avut loc prima întâlnire a grupului de lucru pentru soluționarea blocajului apărut în aplicarea Legii nr. 197/2021, a anunțat senatorul de Gorj,...

Noul prefect, la jurământ

Fostul subprefect liberal Marcel Iacobescu a fost validat astăzi la Prefectura Gorj în noua funcție. În cea de prefect de Gorj, asta după ce...

Niciun vaccinat în rândul pacienților ATI Covid de la SJU Târgu Jiu

Niciun pacient de la Compartimentul ATI COVID din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu nu este vaccinat, anunță reprezentanții unității medicale. În momentul de...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Colegiul Director Județean al PNL Gorj, organism de conducere extins, din care fac parte membrii Biroului Politic Județean, președinții organizatiilor locale, primarii și viceprimarii, a votat propunerea privind componenta listelor cu candidatii partidului la alegerile parlamentare, din această iarnă.

Astfel,  lista PNL Gorj pentru Camera Deputatilor, are următoarea componență:  pe primul loc  Dan Vîlceanu, deputat, președintele PNL Gorj, urmat de  Gheorghe Pecingină, vicepreședinte PNL Gorj, secretar de stat Ministerul Finanțelor Publice, Iulian Popescu, antreprenor, Mihai Paraschiv, director SC Transloc SA și Denisa Șuță, vicepreședinte PNL Gorj, manager interimar Muzeul National „Constantin Brâncuși”. Sorin Iovan, inginer și Robert Răduțoiu președintele TNL Gorj.

La Senat lista va fi deschisă de Ion Iordache, antreprenor, urmat de Robert Dorin Filip, primar orașul Rovinari, medicul Aura Obrocea și Constantin Dumitrescu, liderul organizației de seniori a PNL Gorj.

Listele stabilite în urma Colegiului Director Județean al PNL Gorj urmează să fie puse în discuție și validate în cadrul Biroului Național al Partidului Național Liberal.

Totodată, în cadrul ședinței CDJ din această seară, în Biroul Politic al PNL Gorj au fost cooptate 3 persoane: Ion Iordache in functia de vicepresedinte iar Iulian Popescu și Robert Filip ca membri.

OFiCIAL: Vîlceanu și Iordache, primii la parlamentare