Bilanțul primarului de Turceni, după ultimul an de mandat

"𝐀 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐮𝐭 𝐮𝐧 𝐚𝐧, 𝐜𝐮 𝐛𝐮𝐧𝐞, 𝐜𝐮 𝐫𝐞𝐥𝐞, 𝐮𝐧 𝐚𝐧 𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐢𝐭 𝐟𝐚ță 𝐝𝐞 𝐭𝐨ț𝐢 𝐜𝐞𝐢𝐥𝐚𝐥ț𝐢", a anunțat Cristina Cilibiu, primarul de Turceni, care și-a...

3 pacienți ai Spitalului Târgu Cărbunești au murit! 13 bolnavi transferați la SJU Târgu Jiu

În urma declanșării planului Roșu de Intervenție la nivelul județului Gorj, ca urmare a situației de la Spitalul Covid Târgu-Cărbunești, la nivelul Spitalului Județean...

Altar pentru judecătoarea Moța, moartă de Covid 19

O judecătoare în vârstă de 54 de ani din cadrul Tribunalului Gorj a decedat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în urma infectării...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alegerile parlamentare sunt cea mai mare miză a partidelor politice așa că, desi nu s-au terminat bine alegerile locale, ne putem considera în plină campanie electorală.

Partidul Național Liberal și-a anunțat oamenii din primele poziții încă de acum două săptămâni, Dan Vâlceanu pe primul loc la Camera Deputaților și Ion Iordache primul la Senat. Duminică, 4 octombrie, în cadrul unei ședințe on-line a Biroului Permanent Județean lista a fost completată de Gheorghe Pecingină, vicepreședinte PNL Gorj, secretar de stat Ministerul Finanțelor Publice, Iulian Popescu, antreprenor, Mihai Paraschiv, director SC Transloc SA și Denisa Șuță, vicepreședinte PNL Gorj, manager interimar Muzeul National “Constantin Brâncuși”.

La Senat lista va fi deschisă de Ion Iordache, antreprenor, apoi Robert Dorin Filip, primarul orașului Rovinari și medicul UPU, Aura Obrocea.

Listele vor fi definitivate până la data de 12 octombrie, într-o ședință a Colegiului Director Județean urmând ca validarea candidaturilor să se facă de Biroul Permanent Național.

PSD Gorj are un singur candidat!

Social democrații au un singur nume pe listă, președintele filialei, Mihai Weber. Desi Florin Cârciumaru a predat partidul cu promisiuni ferme pentru o nouă candidatură pe primul loc la Senat, locul lui nu mai este sigur. Potrivit unor surse din interiorul partidului, mai mulți social democrați își doresc un loc eligibil pe listele pentru alegerile parlamentare. Anca Bordușanu, Andrei Maioreanu, Claudiu Manta, Sorin Boza, Florin Cârciumaru, Ciprian Florescu, Aurel Popescu, Scarlat Iriza, Elvira Șarapatin etc.

Miruță, Davițoiu și Văcaru, primii pe liste la Camera Deputaților

Liderii Pro România, PMP și USR din Gorj vor deschide listele pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Deputatul Alin Văcaru este convins că Pro România ar putea scoate un post de deputat și unul de senator mai ales după rezultatul obținut la alegerile locale.

Cine sunt candidații din Gorj pentru parlamentare?